Trek-Segafredo strikt John Degenkolb en diens rechterhand

De Duitser John Degenkolb en zijn trouwe Nederlandse knecht Koen de Kort koersen volgend seizoen voor Trek-Segafredo. Dat schreef de Amerikaanse WorldTour-formatie vrijdag op zijn website. Beide renners komen over van het Duitse team Giant-Alpecin.De 27-jarige Degenkolb tekende een overeenkomst tot december 2019, de zeven jaar oudere De Kort kreeg een contract voor twee jaar.Degenkolb reed sinds 2012 voor Giant-Alpecin, toen nog Argos-Shimano. De afgelopen vier jaar won de Duitser onder andere tien etappes in de Ronde van Spanje, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix en Gent-Wevelgem. “Dege” moet bij Trek-Segafredo, de…

Lees verder op De Standaard: Trek-Segafredo strikt John Degenkolb en diens rechterhand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *