Bart Verhaeghe wil af van ‘hosanna’-verhaal bij de Rode Duivels en trekt opmerkelijke parallel met Club Brugge

Bart Verhaeghe wil af van ‘hosanna’-verhaal bij de Rode Duivels en trekt opmerkelijke parallel met Club Brugge Foto: © Photonews 12 augustus 2016 14:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Rode Duivels konden het afgelopen EK de verwachtingen niet inlossen en dus volgde een wissel van de macht. Roberto Martinez moet in de eerste plaats de stemming bij de nationale ploeg veranderen. Zo moeten de Rode Duivels af van de relaxe sfeer die er heerste, vindt Bart Verhaeghe, ondervoorzitter bij de KBVB. “Ze zitten bij hun clubs in situaties die heel stresserend zijn,…

Lees verder op Belgium Soccer: Bart Verhaeghe wil af van ‘hosanna’-verhaal bij de Rode Duivels en trekt opmerkelijke parallel met Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *