STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Na drie seizoenen keerde STVV vorige zomer terug naar eerste klasse. Club Brugge, Standard en aartsrivaal Racing Genk gingen voor de bijl op Stayen. Vrijdag nemen de Kanaries het op tegen Anderlecht. Voorzitter Marieke Hfte is klaar voor de strijd. “Wist je dat STVV in het verleden thuis tien keer kon winnen en vijftien keer gelijk kon spelen tegen Anderlecht in de reguliere competitie? We hebben dus niet voor niets de titel van ‘giantkiller’ opgeplakt gekregen”, stelt de partner van Roland Duchtelet via de clubsite.”We zijn fier op STVV als traditieclub met die legendarische thuisreputatie,…

Lees verder op Voetbal Belgie: STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Na drie seizoenen keerde STVV vorige zomer terug naar eerste klasse. Club Brugge, Standard en aartsrivaal Racing Genk gingen voor de bijl op Stayen. Vrijdag nemen de Kanaries het op tegen Anderlecht. Voorzitter Marieke Hfte is klaar voor de strijd. “Wist je dat STVV in het verleden thuis tien keer kon winnen en vijftien keer gelijk kon spelen tegen Anderlecht in de reguliere competitie? We hebben dus niet voor niets de titel van ‘giantkiller’ opgeplakt gekregen”, stelt de partner van Roland Duchtelet via de clubsite.”We zijn fier op STVV als traditieclub met die legendarische thuisreputatie,…

Lees verder op Voetbal Belgie: STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Na drie seizoenen keerde STVV vorige zomer terug naar eerste klasse. Club Brugge, Standard en aartsrivaal Racing Genk gingen voor de bijl op Stayen. Vrijdag nemen de Kanaries het op tegen Anderlecht. Voorzitter Marieke Hfte is klaar voor de strijd. “Wist je dat STVV in het verleden thuis tien keer kon winnen en vijftien keer gelijk kon spelen tegen Anderlecht in de reguliere competitie? We hebben dus niet voor niets de titel van ‘giantkiller’ opgeplakt gekregen”, stelt de partner van Roland Duchtelet via de clubsite.”We zijn fier op STVV als traditieclub met die legendarische thuisreputatie,…

Lees verder op Voetbal Belgie: STVV-voorzitter: Felle en vieze mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *