RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

RC Genk haalde gisteren De 22-jarige Servische linksachter Bojan Nastic binnen. Hij wordt vandaag voorgesteld aan de pers en traint ook al mee met de A-kern. Maar RC Genk had op Nastic zijn eerste werkdag al meteen slecht nieuws te melden. Hij zal… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

RC Genk haalde gisteren De 22-jarige Servische linksachter Bojan Nastic binnen. Hij wordt vandaag voorgesteld aan de pers en traint ook al mee met de A-kern. Maar RC Genk had op Nastic zijn eerste werkdag al meteen slecht nieuws te melden. Hij zal… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

RC Genk haalde gisteren De 22-jarige Servische linksachter Bojan Nastic binnen. Hij wordt vandaag voorgesteld aan de pers en traint ook al mee met de A-kern. Maar RC Genk had op Nastic zijn eerste werkdag al meteen slecht nieuws te melden. Hij zal… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: RC Genk heeft al meteen slecht nieuws voor nieuwkomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *