Leko: STVV met passie tegen Anderlecht

Club Brugge, Racing Genk en Standard sneuvelden vorig seizoen op Stayen. Anderlecht pakte wel de drie punten mee. Paars-Wit zakt nu met een zes op zes naar Sint-Truiden af. Ivan Leko en zijn spelers beloven de Belgische recordhouder een warme ontvangst.Op de eerste speeldag pikten de Kanaries een 1-0 overwinning mee tegen Lokeren. Op Sclessin hoorde er geen puntenwinst (2-0) bij, al zat dat er misschien toch wel een beetje in.”We gaan tegen Anderlecht alles geven, van de eerste tot de laatste minuut”, blikt Ivan Leko vooruit via het clubkanaal. “We zullen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Leko: STVV met passie tegen Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leko: STVV met passie tegen Anderlecht

Club Brugge, Racing Genk en Standard sneuvelden vorig seizoen op Stayen. Anderlecht pakte wel de drie punten mee. Paars-Wit zakt nu met een zes op zes naar Sint-Truiden af. Ivan Leko en zijn spelers beloven de Belgische recordhouder een warme ontvangst.Op de eerste speeldag pikten de Kanaries een 1-0 overwinning mee tegen Lokeren. Op Sclessin hoorde er geen puntenwinst (2-0) bij, al zat dat er misschien toch wel een beetje in.”We gaan tegen Anderlecht alles geven, van de eerste tot de laatste minuut”, blikt Ivan Leko vooruit via het clubkanaal. “We zullen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Leko: STVV met passie tegen Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *