Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Antwerp FC bracht al meer dan negenduizend abonnementen aan de man. Het leeft bij de Great Old. Met Fabien Camus, Tuur Dierckx en Michael Lallemand trokken ze geen onbekende namen aan. Wellicht komt er nog versterking bij.Bij het stamnummer 1 azen ze nog op een spits met scorend vermogen. De belangstelling voor Joseph Akpala is bekend. De voormalige aanvaller van Club Brugge en Werder Bremen is invaller bij KV Oostende.Nu duikt ook de naam van Renaud Emond op. De 24-jarige aanvaller zit bij Standard op een doodlopend spoor. Emond wordt ook gekoppeld…

Lees verder op Voetbal Belgie: Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Antwerp FC bracht al meer dan negenduizend abonnementen aan de man. Het leeft bij de Great Old. Met Fabien Camus, Tuur Dierckx en Michael Lallemand trokken ze geen onbekende namen aan. Wellicht komt er nog versterking bij.Bij het stamnummer 1 azen ze nog op een spits met scorend vermogen. De belangstelling voor Joseph Akpala is bekend. De voormalige aanvaller van Club Brugge en Werder Bremen is invaller bij KV Oostende.Nu duikt ook de naam van Renaud Emond op. De 24-jarige aanvaller zit bij Standard op een doodlopend spoor. Emond wordt ook gekoppeld…

Lees verder op Voetbal Belgie: Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Antwerp FC bracht al meer dan negenduizend abonnementen aan de man. Het leeft bij de Great Old. Met Fabien Camus, Tuur Dierckx en Michael Lallemand trokken ze geen onbekende namen aan. Wellicht komt er nog versterking bij.Bij het stamnummer 1 azen ze nog op een spits met scorend vermogen. De belangstelling voor Joseph Akpala is bekend. De voormalige aanvaller van Club Brugge en Werder Bremen is invaller bij KV Oostende.Nu duikt ook de naam van Renaud Emond op. De 24-jarige aanvaller zit bij Standard op een doodlopend spoor. Emond wordt ook gekoppeld…

Lees verder op Voetbal Belgie: Nog nieuwkomers bij Antwerp FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *