Club heeft zijn start (nog) niet gemist, een terugblik naar de afgelopen seizoenen van de landskampioen

Club heeft zijn start (nog) niet gemist, een terugblik naar de afgelopen seizoenen van de landskampioen Foto: © Photonews 10 augustus 2016 22:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge is met een drie op zes aan het nieuwe seizoen begonnen. De landskampioen won op het veld van KV Mechelen, maar op KV Oostende ging Club in de laatste minuten onderuit. Wij gingen na hoe de kampioenen het de laatste vier jaar deden bij de start van het volgende seizoen. AA Gent – kampioen in 2014-2015AA Gent begon het seizoen daarna meteen met puntenverlies. Op het…

Lees verder op Belgium Soccer: Club heeft zijn start (nog) niet gemist, een terugblik naar de afgelopen seizoenen van de landskampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *