Nieuwe keeperstrainer bij Rode Duivels?

Roberto Martinez volgde Marc Wilmots op, Graeme Jones neemt de plaats van T2 in van Vital Borkelmans. Inaki Bergara wordt genoemd als nieuwe keeperstrainer. Tenzij Erwin Lemmens op post mag blijven.De nieuwe bondscoach sprak met Mario Innaurato (physical coach), Serge Borl?e (veiligheidsverantwoordelijke) en Kris Van Crombrugge (dokter). Martinez wil deze week zijn technische staf rond hebben.De 54-jarige Spanjaard Inaki Bergara zou Erwin Lemmens kunnen opvolgen als keeperstrainer. De voormalige Rode Duivel ligt echter goed bij Thibaut Courtois en Simon Mignolet. Lemmens zou graag verder doen, in combinatie met zijn…

Lees verder op Voetbal Belgie: Nieuwe keeperstrainer bij Rode Duivels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *