Met Depoitre vertrok alweer een JPL smaakmaker, we zitten intussen aan dit indrukwekkend elftal namen

Met Depoitre vertrok alweer een JPL smaakmaker, we zitten intussen aan dit indrukwekkend elftal namen Foto: © Voetbalkrant.com 09 augustus 2016 17:23<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met Laurent Depoitre verloor de Jupiler Pro League maandag opnieuw een grote smaakmaker aan het Portugese Porto. Ondanks dat de zomermercato nog enkele weken open is, kunnen we al een aardig elftal vertrekkers samenstellen. Depoitre was niet de enige Gentse sterkhouder die de Ghelamco Arena verliet. Doelman Matz Sels, die naar Newcastle trok was hem voor. Jordan Jordan Lukaku (Oostende-Lazio), Christian Kabasele (Genk-Watford), Denis Odoi…

Lees verder op Belgium Soccer: Met Depoitre vertrok alweer een JPL smaakmaker, we zitten intussen aan dit indrukwekkend elftal namen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *