‘KRC Genk laat ooit zó bejubeld toptalent naar Cercle Brugge vertrekken’

‘KRC Genk laat ooit zó bejubeld toptalent naar Cercle Brugge vertrekken’ Foto: © photonews 09 augustus 2016 12:58<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Bij KRC Genk braken de voorbije jaren al heel wat getalenteerde jongeren uit de eigen jeugdopleiding door in het eerste elftal. Maar die eer is niet voor iedereen weggelegd en dus gaan sommigen het elders proberen. Onder hen ook Paolino Bertaccini. De ooit zo bejubelde aanvaller trekt eerstdaags naar de 1B-reeks om er bij Cercle Brugge aan de slag te gaan. Dat meldt Het Nieuwsblad. Bertaccini kwam de voorbije jaren…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘KRC Genk laat ooit zó bejubeld toptalent naar Cercle Brugge vertrekken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *