Verdediger vinden lijkt geen evidente zaak voor Genk: transfertarget 2 wordt ook moeilijk

Verdediger vinden lijkt geen evidente zaak voor Genk: transfertarget 2 wordt ook moeilijk Foto: © photonews 08 augustus 2016 08:42<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk is dringend op zoek naar een nieuwe verdediger, maar er komt geen schot in de zaak. De Limburgers grepen al naast hun eerste transfertarget en ook hun tweede lijken ze mis te lopen. Genk dacht in eerste instantie aan de Angolees Bastos van Rostov, dat Anderlecht nog uit de Champions League-voorrondes knikkerde. Maar die zette een transfer uit zijn hoofd. Daarna hebben ze hun pijlen gericht…

Lees verder op Belgium Soccer: Verdediger vinden lijkt geen evidente zaak voor Genk: transfertarget 2 wordt ook moeilijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *