Maes op scherp voor Gent: “Ze zijn een echte topploeg… Ze krijgen elk foutje mee”

Maes op scherp voor Gent: “Ze zijn een echte topploeg… Ze krijgen elk foutje mee” Foto: © Photonews 06 augustus 2016 09:58<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Peter Maes staat al op scherp voor de verplaatsing naar AA Gent. En de scheidsrechter vooraf al wat waarschuwen, hoort daar ook wel bij. De coach van de Limburgers ziet immers een verandering in de benadering van de Buffalo’s. Sinds hun landstitel is AA Gent één van de meest gevreesde clubs, zeker thuis. Peter Maes wil er een goed resultaat gaan neerzetten, maar beseft ook dat met…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes op scherp voor Gent: "Ze zijn een echte topploeg… Ze krijgen elk foutje mee"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *