Interview: Dave Peters blikt met Voetbalkrant.com vooruit op het seizoen in 1B

Interview: Dave Peters blikt met Voetbalkrant.com vooruit op het seizoen in 1B 05 augustus 2016 14:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vrijdagavond om 20.30 uur trappen Roeselare en Lierse eerste klasse B op gang. De tweede klasse van weleer bestaat nu slechts uit acht ploegen en belooft zo extra spannend te worden. Voetbalkenner Dave Peters blikt vooruit op het seizoen. Om met de deur in huis te vallen. Wat vind je van de vernieuwde competitieformule?Peters: “Dat er iets moest gebeuren om de sportieve en financiĆ«le kloof tussen 1A en nu 1B te verkleinen,…

Lees verder op Belgium Soccer: Interview: Dave Peters blikt met Voetbalkrant.com vooruit op het seizoen in 1B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *