EUROPA LEAGUE. Anderlecht, Genk en Gent kennen vijf/zes potentiële tegenstanders

Donderdagavond werden de terugmatchen van de derde voorronde van de Europa League gespeeld, waardoor nu alle 44 teams die vrijdagmiddag om 13 uur in Nyon de trommel ingaan voor de laatste voorronde van de Europa League bekend zijn. Zowel Anderlecht, Racing Genk als AA Gent zullen daarbij reekshoofd zijn. De wedstrijden in die voorronde worden op 18 en 25 augustus afgewerkt, de winnaars spelen de groepsfase. Als Belgisch bekerwinnaar is Standard al geplaatst voor die groepsfase. Vrijdagvoormiddag deed de UEFA al een voorloting, waardoor de drie Belgische clubs elk nog vijf of zes mogelijke tegenstanders hebben. Voor Racing Genk…

Lees verder op Nieuwsblad.be: EUROPA LEAGUE. Anderlecht, Genk en Gent kennen vijf/zes potentiële tegenstanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *