De EL-tegenstanders van Anderlecht, Genk en Gent onder de loep: een man die 2 goals maakte op het EK, maar voor de rest bitter weing

De EL-tegenstanders van Anderlecht, Genk en Gent onder de loep: een man die 2 goals maakte op het EK, maar voor de rest bitter weing Foto: © Photonews 05 augustus 2016 15:24<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht, KAA Gent en KRC Genk kennen sinds vrijdagmiddag hun tegenstander in de laatste voorronde van de Europa League. Onze Belgische clubs lootten een haalbare kaart, maar wie zijn Slavia Praag, Shkendija en Lokomotiva Zagreb nu eigenlijk? Slavia PraagHet ooit zo roemrijke Slavia Praag kroonde zich tussen 1925 en 1948 maar liefst veertien keer tot kampioen van…

Lees verder op Belgium Soccer: De EL-tegenstanders van Anderlecht, Genk en Gent onder de loep: een man die 2 goals maakte op het EK, maar voor de rest bitter weing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *