Selectienieuws KV Oostende-Club Brugge

Club Brugge maakte op de eerste speeldag indruk op het veld van KV Mechelen. Kunnen ze dat vrijdagavond ook in het vernieuwde stadion van KV Oostende, dat met 2-1 onderuit ging bij Racing Genk?Michel Preud’homme maakte een selectie van twintig spelers bekend voor de korte trip naar de uitverkochte Versluys Arena.Vorig seizoen behaalde Club een 10 op 12 tegen de Kustjongens. Acht verplaatsingen naar KV Oostende in de Pro League mondden twee keer in een gelijkspel en zes overwinningen voor Club uit.Doelmannen: Ludovic Butelle, S?bastien BruzzeseVerdedigers: Ricardo van Rhijn, Dion Cools, Bjorn Engels, Beno?t…

Lees verder op Voetbal Belgie: Selectienieuws KV Oostende-Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *