Boilesen te duur voor Belgische clubs?

Nicolai Boilesen wimpelde een lucratief bod van Trabzonspor af en zit nog altijd zonder nieuwe club. De Deense verdediger zou graag in Belgi aan de slag gaan. Ondanks zijn transfervrije status zou hij te duur zijn!”De Belgische competitie interesseert ons wel”, stelt zijn vader Kenny Boilesen. “Ze staat hoger aangeschreven dan de Nederlandse. Maar we moeten de juiste keuze maken.”Anderlecht is nog op zoek naar een linksachter. Racing Genk eveneens, maar de Limburgers zouden Nicolai Boilesen al van hun verlanglijst geschrapt hebben, meldt Het Nieuwsblad. Boilesen zou ‘een smak tegengeld’ vragen.De vijftienvoudige A-international maakte…

Lees verder op Voetbal Belgie: Boilesen te duur voor Belgische clubs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *