Heist Ladies druk op de transfermarkt én nog transfers op komst!

Heist Ladies druk op de transfermarkt én nog transfers op komst! Foto: © Leo Stolck 03 augustus 2016 18:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Ladies van Heist zijn zich aan het klaarstomen op het nieuwe seizoen. En dat doen ze met liefst 5 nieuwkomers, al is er ook een oude bekende bij. Aan uitgaande zijde verlieten Yana Reichert, Jacoba Vanysacker en Marthe Vandijck de club. De eerste trok naar Kontich, de twee veldspeelsters naar Wezemaal. Bénédicte Rifflaert is zwanger en zal dit seizoen niet spelen voor Heist.Inge Heiremans komt dan weer terug…

Lees verder op Belgium Soccer: Heist Ladies druk op de transfermarkt én nog transfers op komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *