Igor de Camargo en zijn maats knokken zich na knotgekke remonte een ronde dichter bij de Champions League

Igor de Camargo en zijn maats knokken zich na knotgekke remonte een ronde dichter bij de Champions League Foto: © Photonews 02 augustus 2016 21:58<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht is woensdag pas aan zet in de derde Champions League-voorronde, maar ook vandaag kwamen al heel wat teams in actie. Zo kende Igor de Camargo een sensationele afloop. Met zijn team Apoel Nicosia moest de voormalige aanvaller van Racing Genk een 2-1-achterstand ophalen tegen het Noorse Rosenborg.Doelpunten vielen er lange tijd niet, gele kaarten na de koffie wél. Maar liefst zeven stuks…

Lees verder op Belgium Soccer: Igor de Camargo en zijn maats knokken zich na knotgekke remonte een ronde dichter bij de Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *