Een alarmerend cijfer: zoveel Belgen begonnen in de basis bij elke eersteklasser!

Een alarmerend cijfer: zoveel Belgen begonnen in de basis bij elke eersteklasser! Foto: © photonews 02 augustus 2016 21:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Conclusies kunnen we aan de eerste speeldag in de Jupiler Pro League nog niet vastknopen. Maar een aantal vaststellingen doen we wel. Zo lieten heel wat nieuwkomers zich opmerken tijdens de openingsspeeldag. (Bekijk hier ons elftal nieuwe gezichten) Kanttekening was echter dat er heel wat buitenlanders tussenzaten.Het gebrek aan Belgen in de in de Jupiler Pro League is al enkele seizoenen schrijnend. Als we naar het aantal Belgische titularissen…

Lees verder op Belgium Soccer: Een alarmerend cijfer: zoveel Belgen begonnen in de basis bij elke eersteklasser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *