KV Oostende heeft met Dimata goud in handen, maar dit is zijn volgens coach bij de Jonge Duivels Verheyen zijn grootste werkpunt

KV Oostende heeft met Dimata goud in handen, maar dit is zijn volgens coach bij de Jonge Duivels Verheyen zijn grootste werkpunt Foto: © photonews 01 augustus 2016 18:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Iets voorbij het uur zat het debuut van Landry Dimata, de Christian Benteke van KV Oostende, er zondag op. De Belgische jeugdinternational liet tegen Racing Genk al enkele fraaie dingen zien. Zo troefde hij op snelheid Dries Wouters af en had hij de 0-1 in de eerste helft aan de voet. Een ander moment schoot hij te traag uit de…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Oostende heeft met Dimata goud in handen, maar dit is zijn volgens coach bij de Jonge Duivels Verheyen zijn grootste werkpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *