Karelis ziet positieve zaken, maar ook negatief puntje: “Dat mag niet meer gebeuren”

Karelis ziet positieve zaken, maar ook negatief puntje: “Dat mag niet meer gebeuren” Foto: © Photonews 01 augustus 2016 13:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Nikolaos Karelis is vader geworden en de Griek heeft dat ook op gepaste manier gevierd. Hij opende zijn doelpuntenrekening voor dit seizoen én KRC Genk won van KV Oostende. Nikolaos Karelis kreeg de voorkeur op Mbwana Samatta. Al zal laatstgenoemde wellicht donderdag (bij Cork City FC, nvdr.) aan de aftrap verschijnen. “We kunnen wisselen zonder kwaliteitsverlies”, aldus Peter Maes daarover.Karelis gaf alleszins zijn visitekaartje af met een…

Lees verder op Belgium Soccer: Karelis ziet positieve zaken, maar ook negatief puntje: "Dat mag niet meer gebeuren"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *