Hanne Merkelbach toont persoonlijke en clubambities: “Top-4 moet ons doel zijn”

Hanne Merkelbach toont persoonlijke en clubambities: “Top-4 moet ons doel zijn” Foto: © Jill Delsaux 01 augustus 2016 20:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Genk Ladies willen dit seizoen hoge toppen scheren in de Super League. “We mikken toch wel op de top-4”, aldus jong talent Hanne Merkelbach. Genk versterkte zich als ploeg vrij sterk. Het haalde flink wat extra aanvallende kwaliteiten binnen en mikt daarmee dit seizoen een beetje hoger dan vorig jaar.Toen werden ze vijfde in de competitie, nu willen ze – door het vertrek van Lierse – hoger mikken. “Een…

Lees verder op Belgium Soccer: Hanne Merkelbach toont persoonlijke en clubambities: "Top-4 moet ons doel zijn"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *