Genk-spits Karelis: Dat hou ik voor mezelf

Racing Genk hield tegen KV Oostende de drie punten thuis op de openingsspeeldag. Nikos Karelis schoot de Limburgers vlak na rust op voorsprong op aangeven van Sandy Walsh.Genk begon erg vroeg aan het seizoen in de tweede voorronde van de Europa League. De voorbereiding was kort maar krachtig zo blijkt. “Zo’n harde voorbereiding als hier in Genk had ik nog nooit meegemaakt”, stelt Karelis in Het Nieuwsblad.”Maar de laatste weken voelde ik dat de inspanningen vruchten begonnen af te werpen. Wedstrijd na wedstrijd liep het beter. Met als bekroning deze prestatie. Een beloning voor…

Lees verder op Voetbal Belgie: Genk-spits Karelis: Dat hou ik voor mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *