Francky Dury ziet al een groot verschil met vorig seizoen

Francky Dury ziet al een groot verschil met vorig seizoen Foto: © photonews 01 augustus 2016 17:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Francky Dury wil nog versterkingen in elke linie, maar toch mag hij stilaan ook wel al een beetje in zijn handen wrijven. Waar de kern vorig jaar bijwijlen erg krap oogde, heeft hij nu iets meer overschot. Vooral kwalitatief. “We hadden een paar jongens met weinig trainingsarbeid in de voorbereiding door allerhande blessures. Lerager, Coopman, Kaya en Naessens speelden nog niet of nauwelijks in die zes weken”, aldus Francky Dury.“Maar het…

Lees verder op Belgium Soccer: Francky Dury ziet al een groot verschil met vorig seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *