Basiself van KVO onder de loep: wekelijks knopen doorhaken, maar ook reality check

Basiself van KVO onder de loep: wekelijks knopen doorhaken, maar ook reality check Foto: © Photonews 01 augustus 2016 14:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yves Vanderhaeghe had beloofd om te verrassen met zijn basiself en dat heeft de coach van KV Oostende ook gedaan. Het resultaat zorgt toch voor enkele vaststellingen. Eerst en vooral de tactiek bespreken. Yves Vanderhaeghe koos voor een zogenaamde 4-2-3-1-opstelling. Landry Dimata kreeg zoals verwacht zijn kans in de punt, maar het was Knowledge Musona die als hangende spits liep te voetballen. Reality check…In de defensie kreeg Fabio…

Lees verder op Belgium Soccer: Basiself van KVO onder de loep: wekelijks knopen doorhaken, maar ook reality check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *