Met KRC Genk – KV Oostende staat er ook meteen een zogenaamde PO1-affiche op het programma

Met KRC Genk – KV Oostende staat er ook meteen een zogenaamde PO1-affiche op het programma Foto: © Photonews 31 juli 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk begint vanavond aan het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen KV Oostende. Het is meteen een affiche tussen twee ploegen die play-off 1 nastreven. KRC Genk begint aan de wedstrijd met drie Europese wedstrijden in de benen. Het seizoen is nog vroeg, maar het blijft afwachten of de Smurfen – die in Europa nog niet overtuigden – er hinder van ondervinden.Peter Maes kan alleszins…

Lees verder op Belgium Soccer: Met KRC Genk – KV Oostende staat er ook meteen een zogenaamde PO1-affiche op het programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *