Vanderhaeghe: Natuurlijk wil ik kampioen spelen

KV Oostende begint het seizoen met een lastige verplaatsing. De troepen van Yves Vanderhaeghe moeten naar de Genkse Luminus Arena. Volgens sommige analisten is KVO een schaduwfavoriet voor de titel, maar Yves Vanderhaeghe drukt die speculaties de kop in.”Ik kan goed relativeren”, stelt Vanderhaeghe in Het Belang van Limburg. “Natuurlijk wil ik graag kampioen spelen. Liefst vijf keer na elkaar. Maar we moeten een beetje realistisch zijn. Wat als we op Genk en thuis tegen Club Brugge met nul op zes starten?”KV Oostende heeft het zesde grootste budget in de Jupiler Pro League, daarmee is…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vanderhaeghe: Natuurlijk wil ik kampioen spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *