Maes houdt druk af: “Daaraan zie je dat we nog in de voorbereiding zitten”

Maes houdt druk af: “Daaraan zie je dat we nog in de voorbereiding zitten” Foto: © photonews 30 juli 2016 11:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Peter Maes staat voor drukke weken met Racing Genk. Europese voorrondes en daartussen ook een harde dobber in de competitie. KV Oostende komt namelijk op basis. “Het is goed dat het druk is”, aldus Maes. Veel wedstrijden spelen, dat is ook goed om de troepen helemaal scherp te krijgen. “Want je merkt toch aan sommige zaken dat we echt nog in een voorbereidingsfase zitten”, aldus de coach…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes houdt druk af: "Daaraan zie je dat we nog in de voorbereiding zitten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *