Anderlecht heeft eerste twee oefenmatchen achter de rug, met wisselend succes

Anderlecht heeft eerste twee oefenmatchen achter de rug, met wisselend succes Foto: © Louis Evrard 30 juli 2016 16:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De vrouwen van Anderlecht zijn aan hun nieuw seizoen begonnen met een paar oefenwedstrijden. Met wisselend succes overigens. De eerste oefenpot werd verloren bij Saint-Ghislain met het kleinste verschil, tegen Sibret werd toch wel wat revanche genomen met een klinkende overwinning.Het werd met doelpunten van Wiard, Gelders, Awete en Wajnblum uiteindelijk 0-4 tegen de Waalse club. En zo blijft paars-wit rustig verder bouwen in aanloop naar het nieuwe seizoen.Dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht heeft eerste twee oefenmatchen achter de rug, met wisselend succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *