Tien om te zien: Van deze tien spelersvrouwen krijgen wij het warm

Tien om te zien: Van deze tien spelersvrouwen krijgen wij het warm Foto: © Instagram Larissa De Castro 29 juli 2016 23:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze week blikken we in vijf edities van ‘Tien om te zien’ vooruit naar de competitiestart in de Jupiler Pro League. Eindigen doen we met tien knappe spelersvrouwen. Het was erg moeilijk om keuzes te maken, maar erg prettig om te maken. Larissa De CastroLarissa De Castro maakte deze zomer de transfer van KV Mechelen naar Zulte Waregem, samen met vriend Jens Naessens. Ze kan mogelijk…

Lees verder op Belgium Soccer: Tien om te zien: Van deze tien spelersvrouwen krijgen wij het warm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *