Snelders: “Club Brugge heeft de meest uitgebalanceerde ploeg”

“Iedereen is positief over Weiler, maar het kan snel veranderen”Onze competitie start vanavond, maar Anderlecht, Genk en Gent hebben natuurlijk al Europees gespeeld. Daar heb ik gezien dat Gent toch al redelijk ver staat. Oké, de tegenstander was niet zo sterk, maar er stond wel al een ploeg op het veld met het nodige tempo.Weiler heeft wel geluk dat spelers zoals Proto en Vanden Borre, die toch invloed hadden in de kleedkamer, vertrokken zijn. Hij kan met nieuwe jongens werken en heeft achteraan versterking gekregen.Eddy SneldersDan heeft Genk een vervelendere start achter de rug….

Lees verder op Sporza: Snelders: "Club Brugge heeft de meest uitgebalanceerde ploeg"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *