Meteen clean sheet voor Genkse jonkie, maar: “We krijgen nog een gelijkaardig scenario als in Montenegro”

Meteen clean sheet voor Genkse jonkie, maar: “We krijgen nog een gelijkaardig scenario als in Montenegro” Foto: © photonews 29 juli 2016 12:44<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Door de schorsing van Bernard Kumordzi startte Dries Wouters voor het eerst in de basis in een Europees duel. Met succes, de 19-jarige verdediger schreef samen met zijn achterhoede meteen een clean sheet achter zijn naam. “Die 1-0 is een nipte uitslag, maar we zijn tevreden dat we de nul konden houden”, blikte het Genkse jeugdproduct terug op de ontmoeting met Cork City. “Dat ene doelpunt…

Lees verder op Belgium Soccer: Meteen clean sheet voor Genkse jonkie, maar: "We krijgen nog een gelijkaardig scenario als in Montenegro"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *