Interview: Marusic verkoos Oostende boven de Buffalo’s: “Maar daarom was ik meteen overtuigd”

Interview: Marusic verkoos Oostende boven de Buffalo’s: “Maar daarom was ik meteen overtuigd” Foto: © Photonews 29 juli 2016 11:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Oostende plukte in het tussenseizoen Adam Marusic weg bij KV Kortrijk. De winger zet op die manier een stap vooruit in zijn carrière. Al wees hij ook KAA Gent af. Een woordje uitleg van de Serviër. Adam, hoe zijn je eerste weken in Oostende verlopen? “Heel goed. Ik voel me thuis in de groep en ben ondertussen ook al van Kortrijk naar Oostende verhuist. Mijn vriendin en…

Lees verder op Belgium Soccer: Interview: Marusic verkoos Oostende boven de Buffalo’s: "Maar daarom was ik meteen overtuigd"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *