Boskamp en De Vlieger snappen niet wat bij Genk aan de gang is: “Zó weinig krediet” & “Die situatie is toch niet houdbaar?”

Boskamp en De Vlieger snappen niet wat bij Genk aan de gang is: “Zó weinig krediet” & “Die situatie is toch niet houdbaar?” Foto: © photonews 29 juli 2016 08:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk wordt door heel wat mensen gezien als een outsider voor de titel in de Jupiler Pro League. Peter Maes kan grotendeels een beroep doen op zijn kern van vorig jaar en bovendien zijn enkele jongens nu al wat meer ingewerkt. Maar is het wel allemaal peis en vree in de Luminus Arena? Volgens analist…

Lees verder op Belgium Soccer: Boskamp en De Vlieger snappen niet wat bij Genk aan de gang is: “Zó weinig krediet” & “Die situatie is toch niet houdbaar?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *