Waarom Coosemans ook dit seizoen mogelijk op de bank zit

Waarom Coosemans ook dit seizoen mogelijk op de bank zit Foto: © Photonews 28 juli 2016 11:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Colin Coosemans kreeg een nieuwe kans bij KV Mechelen en is dit seizoen opnieuw een van de kanshebbers onder de lat bij Malinwa. Door het vertrek van Jean-François Gillet mag hij hopen op speelgelegenheid, al heeft hij een zware concurrent. Anthony Moris doet het namelijk bijzonder goed. Anthony Moris miste het leeuwendeel van vorig seizoen, nadat hij in play-off 2 van jaargang 2014-2015 meermaals door zijn knie ging op bezoek bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Waarom Coosemans ook dit seizoen mogelijk op de bank zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *