Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: “Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet”

Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: “Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet” Foto: © photonews 28 juli 2016 20:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na een uitleenbeurt van een half seizoen aan Waasland-Beveren koos Siebe Schrijvers deze zomer voor een nieuwe huurovereenkomst met de Waaslanders. De winger voelt zich klaar om opnieuw als een komeet uit de startblokken te schieten. “Ik had deze winter geluk met die eerste match op Oostende”, blikt Schrijvers bij Voetbalkrant.com nog eens terug naar die sensationele 3-3 waarin hij twee keer…

Lees verder op Belgium Soccer: Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: "Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: “Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet”

Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: “Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet” Foto: © photonews 28 juli 2016 20:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na een uitleenbeurt van een half seizoen aan Waasland-Beveren koos Siebe Schrijvers deze zomer voor een nieuwe huurovereenkomst met de Waaslanders. De winger voelt zich klaar om opnieuw als een komeet uit de startblokken te schieten. “Ik had deze winter geluk met die eerste match op Oostende”, blikt Schrijvers bij Voetbalkrant.com nog eens terug naar die sensationele 3-3 waarin hij twee keer…

Lees verder op Belgium Soccer: Schrijvers koos bewust opnieuw voor W-Beveren: "Daags na het eerste gesprek had ik mijn handtekening al gezet"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *