Transfergeruchten 27/07: Twente houdt been stijf over gewezen Anderlecht-doelwit

Transfergeruchten 27/07: Twente houdt been stijf over gewezen Anderlecht-doelwit Foto: © Photonews 27 juli 2016 20:08<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. FC Twente, dat tussen de 8 en 11 miljoen vraagt, heeft een bod van AS Roma op Hakim Ziyech afgewimpeld.Ook Racing Genk wil gaan shoppen bij Ajax. (Lees…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 27/07: Twente houdt been stijf over gewezen Anderlecht-doelwit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *