Oef: Genk recupereert draaischijf, maar ziet verdediger uitvallen

Oef: Genk recupereert draaischijf, maar ziet verdediger uitvallen Foto: © Photonews 27 juli 2016 11:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tegen Podgorica werd hij node gemist, tegen Cork City kan Racing Genk op hem rekenen. Goede nieuws voor de troepen van Peter Maes dus. Alejandro Pozuelo sukkelde met een spierscheurtje en miste daarom de matchen tegen Podgorica, maar tegen Cork City is hij meer dan waarschijnlijk inzetbaar.Hij trainde probleemloos met de groep en niets staat een selectie dus ook in de weg. Peter Maes zal blij zijn dat het zijn recupererende middenvelder terug…

Lees verder op Belgium Soccer: Oef: Genk recupereert draaischijf, maar ziet verdediger uitvallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *