De PO1-kandidaten? “Zeker Standard, de andere kandidaten noem ik niet want…”

De PO1-kandidaten? “Zeker Standard, de andere kandidaten noem ik niet want…” Foto: © photonews 27 juli 2016 18:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Geen nieuw seizoen zonder de nodige prognoses vooruitblikkend op de competitiestart. En daar kan een schatting over play-off 1 niet bij ontbreken. Wie zal volgens Yannick Ferrera tijdens de reguliere competitie een plek bij de eerste zes weten te bemachtigen? “Zeker Standard”, is de coach van de Rouches overtuigd in Het Nieuwsblad. “En verder Club, Anderlecht, Gent, Genk en Oostende.””De andere vier kandidaten noem ik niet”, laat Ferrera…

Lees verder op Belgium Soccer: De PO1-kandidaten? "Zeker Standard, de andere kandidaten noem ik niet want…"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *