Peter Maes over vete met bestuur Racing Genk

Peter Maes kende een goed debuutseizoen bij Racing Genk. Hij loodste de club naar een Europees ticket. Binnenskamers zou het wel gerommeld hebben. Zo zou Peter Maes niet door n deur kunnen met sportief directeur Dimitri De Cond en algemeen directeur Patrick Janssens.”Dimitri moest als sportief directeur de wereld ontdekken en Janssens kwam uit een andere wereld”, stelt Maes in Het Nieuwsblad. “Het was heel complex. Het blijft interne keuken … . Dat Dimitri in een spreidstand tussen Janssens en ik moest staan, klopt alvast niet. We hebben ondanks alles toch een resultaat neergezet”?”Ik bekijk het…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes over vete met bestuur Racing Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *