Live: Weiler dropt vier nieuwkomers in de basis tegen Rostov

Live: Weiler dropt vier nieuwkomers in de basis tegen Rostov Foto: © photonews 26 juli 2016 19:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Gaat Anderlecht de vetpotten van de Champions League bereiken? Dan moet het voorbij twee kleppers raken. De eerste is het vrij onbekende Rostov. U kan de match bij ons LIVE en op de voet volgen! “We zijn op de goede weg, maar er is natuurlijk veel veranderd. Een nieuwe coach, staf en ook medische staf. En in de kleedkamer een aantal nieuwe spelers”, beseft Herman Van Holsbeeck.”Het is duidelijk dat er…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Weiler dropt vier nieuwkomers in de basis tegen Rostov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *