Anderlecht wil in Rusland stap zetten naar CL, maar hoe deden ze het daar in het verleden?

Anderlecht wil in Rusland stap zetten naar CL, maar hoe deden ze het daar in het verleden? Foto: © photonews 26 juli 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Gaat Anderlecht de vetpotten van de Champions League bereiken? Dan moet het voorbij twee kleppers raken. De eerste is het vrij onbekende Rostov. Daar rommelt het, maar makkelijk zal het nooit zijn in Rusland. Hoe deed paars-wit het overigens in het verleden tegen Russische ploegen? “We zijn op de goede weg, maar er is natuurlijk veel veranderd. Een nieuwe coach, staf en ook medische…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht wil in Rusland stap zetten naar CL, maar hoe deden ze het daar in het verleden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *