Tien om te zien: Tien rastalenten om dit seizoen naar uit te kijken

Tien om te zien: Tien rastalenten om dit seizoen naar uit te kijken Foto: © photonews 25 juli 2016 18:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Deze week blikken we in vijf edities van ‘Tien om te zien’ vooruit naar de competitiestart in de Jupiler Pro League. Op maandag trappen we onze reeks af met de tien jonkies om naar uit te kijken. Voor deze lijst met tien raspaardjes kwamen alle youngsters geboren in 1996 of later in aanmerking. Dat leidde tot een knappe mix van enkele bekende namen gemengd met nagelnieuw talent.Leon Bailey 9/8/1997 (KRC…

Lees verder op Belgium Soccer: Tien om te zien: Tien rastalenten om dit seizoen naar uit te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *