Thomas Kaminski blikt vooruit op nieuw seizoen

Thomas Kaminski blikt vooruit op nieuw seizoen Foto: © photonews 25 juli 2016 19:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Thomas Kaminski is terug in het land. Na uitleenbeurten van Anderlecht aan Famagusta en Kopenhagen tekende hij een contract bij KV Kortrijk. De goalie wil vooruit kijken en ziet het zitten bij zijn nieuwe club. “Het was een fysiek erg zware voorbereiding”, aldus de keeper in gesprek met Voetbalkrant.com. “Ook voor de keepers, inderdaad. Maar het was in orde: achteraf ben je altijd blij dat je zware inspanningen hebt gedaan.”Kaminski voelt het vertrouwen: “Ik…

Lees verder op Belgium Soccer: Thomas Kaminski blikt vooruit op nieuw seizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *