Michel Preud’homme ziet Genk als grootste verrassing, maar plaatst deze verrassende club bij de titelkandidaten

Michel Preud’homme ziet Genk als grootste verrassing, maar plaatst deze verrassende club bij de titelkandidaten Foto: © Photonews 25 juli 2016 18:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Volgende vrijdag barst de competitiestrijd weer in alle hevigheid los. Club Brugge mag als landskampioen het seizoen openen op het veld van KV Mechelen en wil zijn titel verdedigen. Op de vraag wie kampioen wordt, heeft coach Michel Preud’homme een opvallend antwoord klaar. “Wij moeten niet, maar gaan er wel alles aan doen. Ik ga misschien verrassen, maar ik beschouw ook Oostende als een titelkandidaat”, aldus…

Lees verder op Belgium Soccer: Michel Preud’homme ziet Genk als grootste verrassing, maar plaatst deze verrassende club bij de titelkandidaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *