Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: “Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e…

Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: “Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e stond” Foto: © photonews 24 juli 2016 18:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Nordin Jackers (18) en Gaetan Coucke (17) willen komend seizoen een volgende stap in hun ontwikkeling zetten. Voorlopig moeten de twee jonge goalies rekening houden met de aanwezigheid van Marco Bizot en Laszlo Köteles. Komt er in die situatie de komende weken nog verandering? Na een seizoen op de bank zag het ernaar uit dat Köteles…

Lees verder op Belgium Soccer: Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: "Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: “Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e…

Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: “Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e stond” Foto: © photonews 24 juli 2016 18:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Nordin Jackers (18) en Gaetan Coucke (17) willen komend seizoen een volgende stap in hun ontwikkeling zetten. Voorlopig moeten de twee jonge goalies rekening houden met de aanwezigheid van Marco Bizot en Laszlo Köteles. Komt er in die situatie de komende weken nog verandering? Na een seizoen op de bank zag het ernaar uit dat Köteles…

Lees verder op Belgium Soccer: Beloftevolle goalies Jackers (18) en Coucke (17) blijven in de wachtkamer zitten: "Courtois was een uitzonderlijk talent dat er op zijn 16e…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *