Transfergeruchten 23/07: Real-aanvaller wil naar de Bundesliga of de Premier League

Transfergeruchten 23/07: Real-aanvaller wil naar de Bundesliga of de Premier League Foto: © Photonews 23 juli 2016 22:42<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge en Standard trappen vanavond de nieuwe voetbaljaargang op gang met de Supercup. Het huiswerk van een pak clubs is echter nog niet af. Wij zetten alle transfergeruchten op een rijtje. Jesé Rodríguez wil op uitleenbasis naar Duitsland of Engeland trekken. Eerst is hij wel van plan zijn contract bij Real Madrid te verlengen.KRC Genk leent de jonge middenvelder Senne Verbiest uit aan Lommel United.Atlético-aanvaller Luciano Vietto…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 23/07: Real-aanvaller wil naar de Bundesliga of de Premier League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *