Het zag er héél benard uit, maar Club Brugge gaat met de eerste prijs van het seizoen lopen

Het zag er héél benard uit, maar Club Brugge gaat met de eerste prijs van het seizoen lopen Foto: © Photonews 23 juli 2016 21:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge heeft de eerste prijs van het seizoen beet. Het zag er aan de rust héél benauwd uit voor blauw-zwart, maar Standard werd uiteindelijk vakkundig aan de kant gezet. De concurrentie is ineens gewaarschuwd. “Ik wil deze prijs absoluut winnen”, aldus Michel Preud’homme voor de wedstrijd. En de coach hield woord. Lior Refaelov laten rusten voor de competitiestart? Geen optie. Ook Standard…

Lees verder op Belgium Soccer: Het zag er héél benard uit, maar Club Brugge gaat met de eerste prijs van het seizoen lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *