Club Brugge kondigt transfer Limbombe officieel aan

Club Brugge kondigt transfer Limbombe officieel aan Foto: © photonews 23 juli 2016 18:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is nu helemaal officieel: Anthony Limbombe mag zich een speler van Club Brugge noemen. De aanvaller tekent een contract van vier seizoenen bij de landskampioen. Club Brugge bevestigde via de officiële kanalen dat een akkoord bereikt werd met NEC, waar Limbombe de afgelopen twee seizoenen furore maakte. Tot 2014 was de intussen 22-jarige Limbombe aan de slag bij KRC Genk. Daar kon hij de verwachtingen echter niet helemaal inlossen en de Limburgers lieten hem vertrekken…

Lees verder op Belgium Soccer: Club Brugge kondigt transfer Limbombe officieel aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *